LEEF! Met dementie, editie 2021

Met trots presenteren wij de nieuwe editie van het magazine LEEF! Met dementie.
In het magazine ‘LEEF! Met dementie’ lees je persoonlijke en inspirerende verhalen over mensen
met dementie en hun naasten, waarin ze vertellen over de mogelijkheden die er nog wél zijn!

Naast deze verhalen kun je alles lezen over de nieuwste ontwikkelingen rondom dementie, en hebben we een aantal prikkelende columns en interessante boekentips voor je!
We willen het taboe rondom dementie doorbreken en mensen met dementie een podium geven.

Het magazine draagt bij aan een dementievriendelijke samenleving. En dat is belangrijk, want 1 op de 5 mensen krijgt dementie. Hiermee groeit met de dag de urgentie om aan de slag te gaan met het waarborgen van de kwaliteit van leven van zowel mensen met dementie als van hun mantelzorgers.

Het magazine is een mooi hulpmiddel en verdient een prominente plaats op leestafels in bibliotheken, restaurants, cafés, huisartspraktijken, (sport)verenigingen of andere openbare plekken.

Je kunt het magazine kosteloos bij ons opvragen. 

BESTEL LEEF! Met dementie

Ben je actief binnen een lokaal Brabants DVG-netwerk, en wil je meer exemplaren bestellen, neem dan contact met ons op via info@dementievriendelijk.nl.
Per DVG stellen wij 1 doos á 50 stuks beschikbaar. 

 

Vorige edities

Heldere, duidelijke, interessante artikelen, diverse thema's komen aan bod, dementie wordt van meerdere kanten besproken, nieuwe gezichtspunten aan de orde gesteld, ervaringsdeskundigen aan het woord, en ruimte voor mooie praktijkvoorbeelden.

Ik vind het een divers magazine, waarin alle kanten belicht worden. Ik vind dat de artikelen goede informatie bevatten omtrent omgang en begrip voor mensen met dementie.