Doorontwikkeling Dementieproofmeter 2018

Doorontwikkeling Dementieproofmeter 2018

Maandag 12 maart | 14:30 – 16:30 uur | Het PON | Stationsstraat 20c | Tilburg


Zowel in 2010, 2012 als in 2015 hebben de PGraad en Zet middels de Dementieproofmeter in kaart gebracht hoe het beleid van Brabantse gemeenten is ten aanzien van mensen die leven met dementie. In 2018 staat de vierde meting op de planning. Graag zouden we samen met u bepalen hoe deze Dementieproofmeter 2018 er uit moet gaan zien. De Dementieproofmeter zou u kunnen helpen om uw beleid in beeld te brengen, te toetsen en te verbeteren.

Op maandag 12 maart a.s. organiseren het PON en Zet daarom een bijeenkomst over de doorontwikkeling van de Dementieproofmeter 2018. U bent van harte uitgenodigd met ons mee te denken zodat deze inventarisatie goed aansluit bij uw wensen en behoeften. De bijeenkomst is bedoeld voor gemeenteambtenaren en bestuurders die betrokken zijn (of willen zijn) bij Dementievriendelijke Gemeenschap (DVG).
We zijn benieuwd wat voor u de belangrijkste reden is om wel of niet mee te doen met de Dementieproofmeter, aan welke informatie u behoefte heeft en wat u mogelijk nog mist in de huidige meter. En hoe kan de Dementieproofmeter bijdragen aan verbetering van uw beleid en uitvoering? Tijdens de bijeenkomst is daarnaast volop ruimte om kennis en ervaringen uit te wisselen met andere gemeenten en we horen graag hoe u in uw gemeente omgaat met de thematiek.

Meer informatie en inschrijven 
Voor meer informatie over de Dementieproofmeter en als u zich wilt inschrijven voor deze dag kunt u contact opnemen met Wies Arts: warts@wijzijnzet.nl